Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ECU

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ECU

Здравеите алфата е 156 1.8 тс проблема е че еку то забива ламбда сондата пробвано е с 3 сонди не е от тях.
    Съшто са пробвани и кабелите но и от тях не е сондата си стои само на 0.41v и не мърда какво да правя подлежи ли еку то на някакв ремонт или да си търся друго.
    Alfa 156 1.8 t.s

Какво имаш предвид "забива ламбда сондата"?

Comment

Колега, понеже малко хора тука отговарят на мнения като това, понеже днес ми е ден, бих ти казал да не пипаш екуто, а да смениш поне ламбадата, ако е кофти.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Сондата е сменена с бош оригинална но нереагира показва само едни стоиности 0.41 и не мърда от тези стоиности съштото показваше и със старата.
        Alfa 156 1.8 t.s

Comment

Провери за секи случай "проходимоста" на жиците от конектора на ламбадата, до екуто с мултицет да речем......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Колега проверени са кабелите момчето което ми я оправя пусна нови кабели от сондата до ЕКУ то за проба но нямаше ефект не е от тях.
            Alfa 156 1.8 t.s

Comment

Дали е възможно да е барано нещо в компа на колата, не знам дали изобщо става такава манипулация, нека изчакаме мнението на Бобо, той е по тия щуротий.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

А погледнахтре ли ЕКУ-то дали няма криви пинове
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мда, също добра идея, аз имах в началото, макар и такъв дето не се ползваше......

Comment

За криви пинове не бях се сетил сега ги погледнах няма криви.
                    Alfa 156 1.8 t.s

Comment

Ми тогава взимайте за проба друго ЕКУ с имобилайзер
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X